Svetujemo zaposlenim in podjetjem, ki želijo narediti spremembo na bolje.

Duševno zdravje (mental-health) oziroma psihološko blagostanje (well-being) je pomemben vidik življenja in dela vsakega posameznika. Po epidemiji in drugimi povezanimi spremembami so težave na tem področju žal v porastu. Zato podjetjem omogočamo hitro in učinkovito psihološko in psihoterapevtsko svetovanje za njihove zaposlene. V tujih podjetjih je tovrstna storitev že nekaj časa pomemben del t.i. Employee Assistance Programs.

PSIHOLOŠKA PODPORA ZA ZAPOSLENE

Nudimo psihološko svetovanje ali psihoterapijo za vse zaposlene.

Vse od težjih psiholoških stanj
(kot npr. začetki duševnih motenj), preko zmernih težav
(kot npr. težave v odnosih, stres, konflikti …)
pa vse do doseganja visoko učinkovitih stanj
(kot npr. visoka samozavest, dobra ciljna usmerjenost, motivacija za delo …).

SVETOVANJE ZA KLJUČNE KADRE

Specializirani smo za obravnavo kadra, ki želi dosegati še višje cilje, se želi fokusirati na napredek in razvoj lastnega potenciala. Ravno zaradi te tendence, pa se tudi pri tej populaciji lahko pojavljajo stres, močna nihanja v razpoloženju, in ostale stiske, ki vplivajo na performance in zadovoljstvo.

PREDAVANJA IN
DELAVNICE

Za namene ozaveščanja in širjenja znanja, za različne kadre v podjetjih pripravljamo praktične delavnice ali predavanja iz širšega psiho-socialnega področja. Vsakemu udeležencu delavnic želimo podati čim bolj individualizirane in uporabne rešitve, ki delujejo v njegovi praksi.

DEŽURNA
LINIJA

Vašim zaposlenim omogočamo stalno in hitro dostopnost do naših svetovalcev. To pomeni, da nas – za prvo povpraševanje – klienti pokličejo ali pišejo e-pošto (telefon, mail), mi pa opravimo uvodno strokovno oceno problematike in napotitev ustreznemu svetovalcu.

Pošljite nam povpraševanje za vaše podjetje

Pokličite nas na 069 729 412

Kontaktirajte nas s pomočjo spodnjega obrazca ali pa preko elektronskega naslova: petra.femec@sprememba.com

Povejte nam za katere izmed zgornjih storitev se zanimate in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo. Zagotavljamo vam popolno zaupnost in anonimnost.